Verhuisbedrijf Verrecas E&E uit Assebroek
verzorgt uw verhuis tot in de puntjes

Verrecas E&E verhuisbedrijf is specialist in verhuizingen. Met meer dan 55 jaar ervaring in de branche, kennen wij als geen ander de kneepjes van het vak.

Familiebedrijf

Verhuisbedrijf Verrecas E&E is een echt familiebedrijf zoals u er nog maar weinig tegenkomt: onze vader Cyriel behartigde jarenlang elke verhuis alsof het de zijne was. Nauwkeurig, met veel oog voor detail en met respect voor elk getransporteerd stuk: verhuizen met Verrecas zorgde ervoor dat men nooit voor onaangename verrassingen kwam te staan.

Inmiddels hebben wij, Edwin en Erwin, de zaak overgenomen. Met eenzelfde precisie en aanpak zorgen wij er dag in dag uit voor dat elke verhuis verloopt als een fluitje van een cent. Wij dragen klanttevredenheid en service hoog in het vaandel en informeren u daarom graag volledig en correct, alvorens een verhuis aan te vangen.

Diensten

Dankzij de jarenlange ervaring die wij van jongsaf aan hebben kunnen opdoen, kunnen wij elke situatie perfect inschatten. Elke verhuis is anders: welke zijn de mogelijkheden, maar ook: voor welke problemen moeten we aandachtig zijn? Enkel door een goede analyse en plaatsbezichtiging kunnen wij de situatie optimaal inschatten en een goed verloop garanderen.

Eens uw verhuis gepland is, zorgen we er samen met onze vaste en periodieke werkkrachten voor dat alles veilig en vlot op de juiste plaats van bestemming geraakt. Zwaardere stukken, een grote verhuis of stockageruimte nodig? Geen nood: wij hebben voor alles een oplossing.

Verhuizingen Verrecas: wij komen altijd van pas!