Specialist in verhuizingen

BVBA Verhuizingen Verrecas E&E - Verhuizingen Met meer dan 55 jaar ervaring in de sector, zijn we een echte specialist in verhuizingen. Wij streven ernaar elke verhuis zo goed mogelijk te laten verlopen. Daar hebben wij uw hulp bij nodig!

Informatie

Goede informatie garandeert een goede verhuis: tracht ons zo volledig en correct mogelijk alle informatie over te maken die betrekking heeft op uw verhuis. Ziet u het groots, of eerder klein? Dient er een parkeervergunning aangevraagd te worden op uw huidige of toekomstige bestemming? Is er in het pand een lift aanwezig, of net niet?

Hoe concreter de info die u ons bezorgt, hoe beter wij kunnen plannen en hoe beter het resultaat! Vraag alvast geheel vrijblijvend een offerte aan en krijg een goede eerste indruk van de kosten en van het verloop van uw verhuis.

Mogelijkheden

Wij doen verhuizingen voor zowel particulieren als zakelijke partners en beschikken over een wagenpark met verschillende verhuiswagens. Een aantal van de verhuiswagens is ook uitgerust met een lift, die tot 15 verdiepingen hoog reikt:

  • klein vervoer (bestelwagen + aanhangwagen: €1,20/km vanaf 50 km)
  • treklift met wielaandrijving (verhuizingen tot de 8ste verdieping)
  • gewone lift op de bestelwagen (verhuizingen tot de 8ste verdieping)

Wij verhuizen ook vlot grotere of zwaardere stukken, zoals piano's of brandkoffers. Bovendien bestaat de mogelijkheid om uw kantoor- of woonmeubilair te stockeren in één van onze verwarmde stapelplaatsen, voor korte of langere termijn.

Verhuizingen Verrecas: wij komen altijd van pas!